Sunday, June 5, 2011

NJË KOMB GJEN SHPIRTIN E VET


Mbrëmë, datë 5 Qershor 2011, grumbullimi i përditshëm i ditëve të fundit në qendër të Athinës, tejkaloi çdo parashikim.

Rreth 200.000 njerëz u mblodhën përsëri në qendër të Athinës, përpara parlamentit; madje lëvizja e të "Indinjuarve" përfshiu dhe disa qytete kryesore të Greqisë.

Më poshtë fotot.

Athinë


Selanik.Patra

Disa foto të tjera nga youtube:

Më shumë foto këtu

No comments:

users online
 
Creative Commons License
Shkrimet e blogut Busulla jane te licensuara nen Creative Commons Autoresi-Jofitimprurese-Vepra te pandryshueshme 2.5 Italia License.