Saturday, August 23, 2008

Evolucion?

"Sesa e përparuar është një shoqëri ajo duket nga pozita e femrës në të". - Karl Marx.

The Vikings film i krijuar në vitin 1958 (me të madhin Kirk Douglas)Innamorato pazzo film italian i vitit 1981 (me Ornela Mutti dhe Adriano Celentano):
***

Krahasoni këto shprehje:
- If you touch me I kill myself.
me:
Se hai intenzione di violentarmi almeno non mi strappi il vestito.

Monday, August 18, 2008

Një përshëndetje...

Për të gjitha gocat që njoh.:D
users online
 
Creative Commons License
Shkrimet e blogut Busulla jane te licensuara nen Creative Commons Autoresi-Jofitimprurese-Vepra te pandryshueshme 2.5 Italia License.