Monday, August 18, 2008

Një përshëndetje...

Për të gjitha gocat që njoh.:D

10 comments:

t_red said...

Pse me kaq energji mor Jul? :D Ti rrofsh, po kujt do t'ia mbushesh mendjen me kete zgjedhjen, gocave, vetes apo tironsit?! :D :P

Ja vargjet per te gjitha gocat qe njeh Juli :D
-------------------------------
Never known a girl like you before

I've never known a girl like you before
Now just like in a song from days of yore
Here you come a knockin', knockin' at my door
And I've never met a girl like you before

You give me just a taste so I want more and more
Now my hands are bleeding and my knees are raw
Now you've got me crawlin', crawlin' on the floor
And I've never met a girl like you before

You've made me acknowledge the devil in me
I hope to God I'm talkin' metaphorically
Hope that I'm talkin' allegorically
Know that I'm talkin' about the way I feel

And I've never known a girl like you before
Never, never, never, never
Never known a girl like you before

This old town's changed so much
Don't feel like I belong
Too many protest singers
Not enough protest songs
And now you've come along
Yes you've come along

And I've never met a girl like you before

Julius said...

Hi Eni. :).
T_red. :D kush ta kete bosh. Nuk kam pretendime une.
p.s nje shaka verore, per te mos e lene blogun bosh se pari. Pastaj ku ka si reagimi nga efektet e ngacmimit.
Waiting for some more of u. :D
x.

t_red said...

Po ti sikur jeton ne/me amerikane aman. Po te kerkosh, gjen edhe shqiptare sa te duash nga keto qe thote Pink....

http://www.youtube.com/watch?v=-alPkfclj48
-----------------

...po ti prit, se qe andej ku je nuk te rastis t'i takosh. Prandaj mos u anko kot :D

...edhe avash, se na mbushe mendjen me kete mungesen e pretendimeve :P

Stupid girl,
Maybe if I act like that, that guy will call me back
Porno Paparazzi girl, I don't wanna be a stupid girl

Go to Fred Segal, you'll find them there
Laughing loud so all the little people stare
Looking for a daddy to pay for the champagne
(Drop a name)

What happened to the dreams of a girl president
She's dancing in the video next to 50 Cent
They travel in packs of two or three
With their itsy bitsy doggies and their teeny-weeny tees
Where, oh where, have the smart people gone?
Oh where, oh where could they be?

(Break it down now)
Disease's growing, it's epidemic
I'm scared that there ain't a cure
The world believes it and I'm going crazy
I cannot take any more
I'm so glad that I'll never fit in
That will never be me
Outcasts and girls with ambition
That's what I wanna see
Disasters all around
World despaired
Their only concern

Oh my god you guys, I totally had more than 300 calories
That was so not sexy, no
Good one, can I borrow that?

I WILL BE SKINNY

Julius said...

T_red efektet globaliste duhen marrë parasysh. After all Im a modern man:
http://www.youtube.com/watch?v=jCljFYn3zTY

"""...edhe avash, se na mbushe mendjen me kete mungesen e pretendimeve :P"""

:)

t_red said...

you are, you are. Very modern. S'kam c'te te them. Vetem andej nga deti mos u nxeh kot, se e kam pesuar une stervitjen germezore te mengjesit me germat e fundit alfabetike qe ti kishe harxhuar kohen t'i mbushje mendjen filozofikisht.

Nejse, edhe do qeshim nganjehere.

Ne kuader te vemdendjes ndaj gjinise femerore, mendon se ben pjese ne kete grup postuesi i atjeshem i Zeta Jonsit? :D

Julius said...

Epo ndonjëherë, edhe Ajnshtajni mund të duket si qesharak (ok, e di e di, mu thaftë goja ça thashë. :D)
p.s
Nga deti kot të thashë çoji miqtë gjeorgjianë. :( I zhgënjyer ngela prej reagimeve. Ajo temë mund të konsiderohet e rrezikshme dhe për blogun. Viva E-male! :P

Agobooks said...

Përzgjedhës! :P

t_red said...

Mos mbaj pendesa te kota. Postimin e bera njekohesisht ne blog e ne det. Por ne shtepine time jam zot vete edhe e publikova kur desha, kurse baywatched e atjeshem e vendosen kur iu doli gjumi :D

Nuk eshte hera e pare qe s'arrij t'i nxjerr lexuesit pertej perceptimit fillestar mbi bolshevizmat...but hey...vete me duhet te praktikoj nje cike me shume dinakerine, ose e thene ne gjuhen korrekte te politikes, "diplomacine" :P

Do me bente mire, po kam nje liste asetesh qe me pengojne, duke nisur qe nga laberia e deri tek gjinia :P

Julius said...

Përzgjedhje po natyrale ama, Ago.
E bekuar dhe nga perëndia. :)

Dmth T_red duhet të merresh në vrapimin me pengesa për ta arritur. :D
Po këto pengesat që thu ti, janë virtuale në fund të fundit. Atë punën e labërisë e ndajmë bashkë po deshe se dhe unë kam "stigmën" jo labe tamam. Për tjetrën...:D
Tjetra, tjetra nuk është e aplikueshme te ty. Tashi me sinqeritet të thellë: Femra më e mirë në botë është shumë herë më e mirë se çdo mashkull. E besoj këtë pa doreza fare.

Minerva said...

T'kam thene une qe t'ka vajt mendja per gru :-P

Flm per persh. :-P

users online
 
Creative Commons License
Shkrimet e blogut Busulla jane te licensuara nen Creative Commons Autoresi-Jofitimprurese-Vepra te pandryshueshme 2.5 Italia License.