Friday, May 30, 2008

...e përditshme.Kafja e hidh
ët brenda një mëngjesi gri,

avullon.

Shije te njëjtë ka dhe dama e nderit,

një cigare.

Retë në qiell bien mbi tokë,

si hi.

Ndersa vallja e gërmave konsumon,

zi.

5 comments:

Shkëlqim Çela said...

Hello! :)

Miresetegjej!

e paditur said...

Aha, të kapa me foto "subprime". Nëse do ca më tragjizëm po të dhuroj ndonjë nga fotot e mia me të njëjtën temë.

Foto_1
Foto_2
Foto_3

Julius said...

Emo, dalja e komenteve ose "dhënies së drejtimit" nuk del në kohën e duhur.
Kështu çdo postim i ri, duket si dhuratë që hapet sa klikoj komentet.
Kjo hello! doli bukur. Mirë se erdhe.
Megjithëse, dhuratat janë dy. E paditur flm shumë. foto nr 3 është shumë e bukur. Vërtet, më kape në vresht kësaj rradhe.

Anonymous said...

Uot are juuuu?!!!!!! :-)

Julius said...

E paditur, më fal për vonesën e vendosjes së fotos.
Je e ftuar për një "sfidë", te posta e rradhës. :D

Haj Zhaku. Uot du ju min?

users online
 
Creative Commons License
Shkrimet e blogut Busulla jane te licensuara nen Creative Commons Autoresi-Jofitimprurese-Vepra te pandryshueshme 2.5 Italia License.