Sunday, January 23, 2011

(Jo vetëm) mendimi im

Këtu do të bëj një përmbledhje shkrimesh dhe komentesh nga mua dhe të gjithë ata që kanë një mendim të ngjashëm apo të njëjtë me mendimin tim.

3 comments:

Anonymous said...

get a life, man!

Mandi said...

Julius te kam ndjekur ne forumishqiptar dhe do doja te bashkohesh ne forumin tim pasi aty mundet dhe ta na ndihmosh.

Me Respekt Mandi

www.Forum-Al.com

Anonymous said...

nuk e kapa kete?

users online
 
Creative Commons License
Shkrimet e blogut Busulla jane te licensuara nen Creative Commons Autoresi-Jofitimprurese-Vepra te pandryshueshme 2.5 Italia License.