Friday, June 6, 2008

CIA, dosjet sekrete.

Pyetje: Pse kur i referoheni Agjensisë nuk përdorni asnjëherë nyjen shquese (the) përpara fjalës? (CIA)
Përgjigje: Kur i referohemi Zotit, asnjëherë nuk e përdorim nyjen shquese.

Ky ishte dikur mentaliteti i shumicës së agjentëve që punonin në agjensinë sekrete më të famshme të të gjitha kohërave.
Pse e mendonin në këtë mënyrë dhe a kanë ndryshuar mendje sot?
Shikojeni këtu

5 comments:

e paditur said...

S'është e drejtë kjo, ne vimë këtu, ti na çon tek një blog tjetër. Do bile që të bëjmë dhe copy&paste, se ke harruar të vësh një link direkt. Nuk e ke mirë kështu, do i humbësh klientët ;-)

Sa për "dossier"-in, më duket sikur ka nevojë për ca më shumë redaktim. Të paktën mua m'u duk sikur e humbiste rrjedhshmërinë në ca vende. Por ndoshta dhe gabohem.

Sidoqoftë, të lumtë që ke hulumtuar.

Julius said...

eh...e di historinë?
dy sapunë një për fytyrën e një për duart. Punë e komplikuar...
Kështu dhe unë. :D
Pra, e ndreqa.
Nëse ke ndonjë sugjerim tjetër më fol në vesh. :P
Ajo postë do më dalë shumë e madhe ta lija këtu. Ndoshta kur ta mbaroj të gjithën do e hedh dhe këtej.

tropoja said...

e pashe dossierin te kam lene nje koment andej nga qoshja ime. ketu po te them se ishte i perzgjedhur per hapesiren qe i kishe lene ne dispozicion!

Anonymous said...

Ndersa mua kusho do me pelqente qe ta shtjelloje me teper.Te ma te tilla jane intresante.


pershnetje

Julius said...

Do vijojë në vazhdim çuna, edhe kaq sa kam shkruar është pak e nuk lë shumë vend për komentim akoma.
Ju faleminderit për inkurajimin.

users online
 
Creative Commons License
Shkrimet e blogut Busulla jane te licensuara nen Creative Commons Autoresi-Jofitimprurese-Vepra te pandryshueshme 2.5 Italia License.